Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum petreceti ziua Indragostitilor? Cu cine lasati copilul daca mergeti undeva?

Raspuns mamica: "Ziua indragostitilor am petrecut-o impreuna cu persoanele dragi: cu copiii si dragostea mea. Doar spre seara, cand cei mici s-au culcat, am pregatit o atmosfera romantica, o sticla de sampanie si, pentru ca a fost caldut, am iesit pe terasa, am ascultat muzica si ne-am amintit cat de mult ne iubim."

Raspuns mamica: "Daca ar fi trebuit sa plecam undeva de ziua indragostitilor copii ar fi stat singuri (fiul meu de 17 ani va sta cu sora lui de aproape 5 ani, am deplina incredere in el). Numai ca anul asta nu am sarbatorit-o deloc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.