Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce reviste preferati sa cititi? La noi in familie revista Libertatea pentru femei e la loc de cinste.

Raspuns mamica: "Da ...... .si mie imi place revista libertatea pentru femei! Mai citesc formula as, unica, cancan, cosmopolitan, dar si ziare online! Inainte de a fi mamica aveam mai mult timp si citeam tot ce imi cadea in mana... acum doar putin citesc... mai citesc pe net sfaturi cu privire la cresterea copilului."

Raspuns mamica: "Din fericire si la noi in familie se citeste periodic revista libertatea pentru femei. Chiar ai ce citi plus retetele delicioase de incercat. Am mai cumparat ocazional si revista clik pentru femei sau bucataria de azi. La cate reviste sunt acum pe piata nu prea mai stii ce sa cumperi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.