Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Un baiat de 14 ani este normal sa aiba o prietena / iubita?

Raspuns mamica: "Ca este sau nu normal, nu stiu, dar stiu ca nu putem evita sau interzice acest lucru. Oricum vor face cum vor ei si o vor face si pe ascuns. Parerea mea ar fi sa stai de vorba cu el si sa-i spui ca vrei sa-i cunosti prietena. Vei putea sa stai de vorba cu amandoi si sa vezi daca e ceva mai mult decat o indragostire pe moment. Fii prietena lor, nu dusmanul."

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea nu mi se pare un lucru normal, dar daca s-a intamplat atunci incearca sa il atragi de partea ta si sa ti-l faci prieten, sa incerci sa ii explici ce implica si mai ales ce ar trebui sa faca si cum sa evolueze aceasta relatie, daca ii putem spune asa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.