Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Am citit undeva ca "pana la varsta de un an, un bebelus trebuie sa doarma intre 14 si 15 ore pe zi". Este adevarat?

Raspuns mamica: "Ca sa iti cresti copilul "ca la carte" este ,cred eu, foarte greu.... in carti iti este explicat, detaliat chiar uneori,diverse situatii dar in viata de zi cu zi este posibil ca tu sa te confrunti si cu alte situatii; incearca sa-i faci un program si sa-l respecti, atat cat se poate, in general cu cat sunt mai mici dorm mai mult dar dupa ce se maresc lumea inconjuratoare este mult mai tentanta."

Raspuns mamica: "Este recoamndat, dar nu obligatoriu! Depinde de cat de activ este, daca poate sa doarma ... pt ca sa incerci sa il fortezi sa doarma, desi el mai are energie pt joaca, e ca si atunci cand tu adultul incerci sa dormi fortat si la trezire parca esti drogat si te dor toate oasele! Organismul nu se forteaza, se educa. Se face un program pe care mai apoi, organismul il stie singur si il repeta fara a mai fi nevoie de ajutor din exterior."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.