Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fetita mea cea mica, tuseste noaptea si are nasul infundat, credeti ca aerul uscat din camera este de vina ?

Raspuns mamica: "Poate fi si acest lucru dar cel mai sigurt cand apare o tuse doar de noapte sa nu fie o problema pe baza alergica, fetita mea la 3 ani a inceput cu o astfel de problema si suntem in tratament. Este bine sa-l consulte un medic sa-si spuna parerea sa despre problema."

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi mai intai sa ii faci un exudat si sa vezi daca nu are vreo ciuperga in gat ,iar daca nu are nimic mergi la un alergolog si vezi daca nu a dezvoltat vreo alergie .Incercati sa ii dati siropel de patlagina pana mergeti la medic.Sanatate multa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.