Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Fertilizarea in Vitro - care sunt actele pentru a putea beneficia de programul de la stat gratuit?

Raspuns mamica: "Dosarul trebuie sa cuprinda urmatoarele: cerere pentru includerea in subprogramul fertilizarii in vitro Copii legalizate dupa acte de identitate Adeverinta eliberata de Casa de Asigurari de Sanatate din care sa rezulte calitatea de asigurat in sistemul de asigurari sociale de sanatate, de cel putin 2 ani - document original Declaratie pe propria raspundere ca nu are copil in viata Adeverinta medicala eliberata de medicul de familie din care sa rezulte inaltimea, greutatea si indexul de masa corporala al femeii Documentul care sa ateste ca sunteti infertili Cam astea le stiu eu."

Raspuns mamica: "Pe langa acestea, trebuie sa faceti o scrisoare de intentie in care sa motivati dorinta dumneavoastra de a avea un copil, sa precizati mediul familial in care va creste (parintii - studii, loc de munca, situatia materiala), alcatuita cat mai concis, dar si convingator. Si o cunostinta printre medicii ce se ocupa de dosar este binevenita. Doar traim in Romania."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.