Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce greutate ar trebui sa aiba un copil de 4 ani ?

Raspuns mamica: "Conform graficelor, un copil de 4 anisori trebuie sa cantareasca pana in 20 de kilograme. Limitele graficelor ar fi 14-20 kg. Dar depinde de fiecare copil in parte, de mostenirea genetica si de constitutia fizica. Eu as pune accent mai mult pe starea de sanatate, pentru ca asta conteaza mai mult. In plus, fiecare copil are ritmul sau de crestere si de dezvoltare, asa ca pana la maturitae se va mai intampla sa nu fie exact in grafice !"

Raspuns mamica: "Trebuie tinut cont si de inaltimea copilului ,de consistenta osoasa,depinde de la copil la copil.Dar ar trebui sa aiba intre 14-19 kilograme.Am prietena care are un baietel si are 4 ani si cantareste 20 de kilograme si am o verisoara care are tot baiat si tot 4 ani si are cat are fata mea la 3 ani 13 kilograme.Dar analizele sunt bune,deci tu sti mai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.