Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce varsta este potrivita pentru a-l lasa cu o bona?

Raspuns mamica: "Eu cred ca de fapt conteaza cu ce bona lasam copilul, pentru ca il poti lasa inca de nou-nascut, sunt foarte multe mame/parinti care nu au alta solutie si il lasa in grija unei bone sau bunici etc. Important este sa fie o persoana de incredere, sa aiba cunostinte in domeniu, experienta."

Raspuns mamica: "Eu nu prea am incredere in bona, sincera sa fiu. Imi este frica sa nu cumva sa ii faca ceva sau sa tipe la ea, acum ca am vazut atatea la televizor nici nu mai stiu. As lasa-o dar cu cineva cunoscut, o vecina sau cineva cu recomandare foarte buna, in rest nu. Poti lasa copilul de la orice varsta vrei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.