Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce ar trebui schimbat in clasa la copii vostri, dupa parerea voastra?

Raspuns mamica: "Nimic din banii parintilor... foarte multe din banii ministerului educatiei! Din pacate s-a facut o practica in a schimba ceva... mobilier, parchet, covoare, perdele etc.. de ce? Uite asa au doamnele invatatoare casa pline de covoare, perdele ... cadouri!"

Raspuns mamica: "Depinde la ce te referi... Din punct de vedere material? Oho, ce n-ar trebui mai bine spus pentru ca au nevoie de foarte multe. In scoala de la noi din localitate nu s-a investit foarte mult avand in vedere ca tine de oras care e la 3 km departare si acolo e o alta scoala in care s-a investit mai mult. Au nevoie de multe insa am hotarat sa-mi duc copilul totusi aici datorita doamnei care se ocupa de ei care este foarte buna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.