Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am avut un avort spontan acum o luna. Cand imi voi reveni?

Raspuns mamica: "Fizic, iti vei reveni in maximum 6 luni, dar psihic, depinde de tine, cat esti de puternica si de sprijinul moral din partea celor dragi tie. In primul rand partenerul tau de viata joaca un rol important in procesul de vindecare psihica, dar si familia si prietenii."

Raspuns mamica: "In primul rad din punct de vedere medical, fizic dureaza aproximativ 6 luni, dar din punct de vedere psihic asta depinde numai de tine si de sprijinul familiei si a prietenilor. Incearca sa depasesti acest trist eveniment si sa gandesti pozitiv si in curand sa ai forta sa incerci din nou."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.