Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilului meu ii este rau de fiecare data dupa ce il hranesc. De ce?

Raspuns mamica: "Poate nu ii place mancarea pe care i-o dati sau poate e alergic la unul din produsele continute de aceasta. Sau poate mananca cu pofta si i se apleaca. Mai bine mergeti la un pediatru sau la un aleorgolog sa aflati motivul din cauza caruia i se face rau micutului dumneavoastra."

Raspuns mamica: "In ce sens ii este rau ? Vomita sau isi face greata? Daca vomita atunci eu zic sa ii spui pediatrului, eventual sa consulti un gastroenterolog, caci e posibil sa aiba probleme cu stomacelul mai ales daca face asa dupa fiecare masa indiferent ce mananca, ai putea sa-i schimbi laptele, incearca de acela antireflux."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.