Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cosmeticele pentru adulti pot fi utilizate si la copilasi? Are fetita o serbare (sa fie "Cenusareasa") si nu am cosmetice pentru copii. Putin, asa, crezi ca poate dauna ?

Raspuns mamica: "Stai liniatita mami ca nu are ce sa ii dauneze... Evident, cosmeticele sa fie in termen de garantie, le-ai folosit doar tu si nu ai vreo problema cu tenul (acnee, cuperoza etc). Poti sa incerci acasa sa vezi sa nu faca vreo reactie alergica desi nu cred... De machiat o sa o machiezi doar pentru serbare, nu in fiecare zi...asa ca spor!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.