Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusul meu se pregateste pentru consultul de la 6-9 luni - ce implica acesta?

Raspuns mamica: "Eu nu am mers la medic decat atunci cand avea o problema sau eram nelamurita in anumite privinte, doar dupa ce am nascut a venit medicul acasa si l-a consultat in rest am mers la vaccinuri si atat, la 6 luni trebuie sa faca vaccinul si trebuie consultat ca sa fie sanatos caci altfel nu trebuie facut."

Raspuns mamica: "Eu nu am mers la control periodic doar cand nu se simtea bine si trebuia sa merg, la analize si la vaccinuri, in rest nu am mers pe perioadele de crestere. Acum oricum ii face vaccinul si ii controleaza reflexele, fontanela si il consulta la plamani si inima."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.