Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum recunoastem simptomele ADHD? S-a confruntat cineva cu asa ceva?

Raspuns mamica: "Mamico... doamne ferste de parintii care au in familie un astfel de copil cu probleme. Le plangi de mila! Personal nu am asemenea cazuri in familie, dar baietelul meu are in clasa un asemenea coleg. Este extrem de agitat, foarte activ, nu este deloc atent la ore, supara ceilalti colegi iar uneori mai sare si la bataie."

Raspuns mamica: "Copilul are tulburari de comportament... nu sta un moment intr-un loc, tipa, deranjeaza colegii la gradinita sau la scoala, are deficit de atentie, nu se poate concentra la lectii... cam asa arata copilul cu ADHD... daca are astfel de comportament trebuie sa faceti o vizita la psiholog."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.