Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Are cineva recomandari pentru perierea dintilor unui copil mic?

Raspuns mamica: "Va pot recomanda pasta de dinti Nenedent-Baby, care vine insotita si de o mini periuta de dinti pe care o puteti atasa pe degetul dumneavoastra aratator. Luati copilul la baie cu dumneavoastra si spalati-va pe dinti in prezenta lui. Va dori sa va imite si va vrea si el sa fie spalat pe dinti. Nu folositi multa pasta de dinti - copilul nu stie sa scuipe, o va inghite."

Raspuns mamica: "Exista o multidutine de paste de dinti cu care sa il spalati pe cel mic. Eu am folosit de mica si inca folosesc Colgate dar pe varsta potrivita si periuta tot pentru varsta potrivita .Eu sunt multumita de amandoua asa ca va recomand cu incredere sa le cumparati."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.