Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie cineva ce este ciroza idiopatica? Ati putea sa-mi recomandati un medic la care sa merg in Craiova?

Raspuns mamica: "Ciroza idiopatica (sau primara) este o afectiune a ficatului, ce se dezvolta in timp, fara a avea simptome caracteristice, de aceea este foarte greu de recunoscut. De obicei, ciroza se descopera in stadiile 3 si 4, cand tratamentul este foarte dificil si niciodata nu duce la vindecare completa."

Raspuns mamica: "Intr-adevar consta in inflamarea cronica si progresiva a ficatului. Se pare ca e vorba de o boala autoimuna iar ciroza reprezinta de fapt ultimul stadiu al acestei boli, insusi denumirea ei fiind controversata. Insa cineva mi-a recomandat sa merg la doamna doctor Anca Simona TAU de la Spitalul Elias ca dansa va sti ce e de facut. Desi e mai departe Bucurestiul, o sa merg sa vad ce e de facut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.