Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De unde as putea sa cumpar o patura cu Winnie the Pooh?

Raspuns mamica: "Este un site pe facebook Lenjerii, lenjerii si lenjerii de acolo poti gasi atat paturi cu personajele disney cat si lenjerii de pat. Sunt grozave! Au un pret bun si cei de acolo sunt foarte seriosi. Ti-i recomand cu toata increderea! PS: organizeaza mereu concursuri si poate castigi produsul dorit!"

Raspuns mamica: "Depinde daca vreti sau nu ca paturica sa fie cu licienta Winnie the Pooh. Sunt site-uri speciale cu lenjerii si cu articole pentru copii sau sunt magazine speciale cu articole pentru nou-nascuti, unde veti gasi tot felul de modele, care de care mai frumoase si mai ochioase."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.