Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici voi aveti cosmaruri in mod regulat? Ca la mine am avut o luna pauza de vise urate si se pare ca au revenit...

Raspuns mamica: "Cosmaruri avem toti insa atunci cand se repeta ridica un semn de intrebare. Ne intrebam de ce avem aceste cosmaruri? Ca si celelalte vise, si cosmarurile se petrec in faza de somn REM. Cauzele care duc la aceste neplacute experiente sunt multiple, de la stres sau traume pana la lucruri minore cum ar fi un film horror de exemplu. Specialistii sustin ca pentru un somn linistit trebuie eliminata gustarea dinainte de culcare si mai ales la masa de seara sa fie scoase alimentele picante. De asemenea conteaza si pozitia in care dormi."

Raspuns mamica: "NU AM COSMARURI FRECVENT, DAR SI CAND LE AM SUNT FOARTE INTENSE ! Am avut cosmaruri inainte sa nasc si toate erau legate de copil ! Cu rugaciuni si speranta ca nu se va intampla nimic din ce am visat, am ajuns sa nasc si copilul este perfect sanatos !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.