Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Mucisori care nu mai trec de 3 saptamani? Ce faceti?

Raspuns mamica: "Nu stiu cum sa te ajut deoarece la noi au trecut aproape o luna si ceva de cand suntem infundata si nu ii curg deloc. Si acum mai si tusim de nu mai putem, am luat niste picaturi, Marimer - apa de mare, sinupret, ibalgin si aerius ca nu mai stim ce sa facem."

Raspuns mamica: "Cunosc acest sentiment de mai bine de o luna trecem printr-un episod de tuse si mucisiori si nu trec nici cu fluimucil nici cu aerosoli, cu prospan, cu alte nebunii de siroape de m am saturat de ele eu da pai cei mici. Acum suntem mai bine sa vedem ce urmeaza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.