Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Folositi parfumurile de la Ives Roches? Cum vi se par?

Raspuns mamica: "Eu sunt o abonata a acestor parfumuri. Va recomand sa le incercati si sa stiti ca nu sunt exagerate la pret. Cel mai la indemana oricui este parfumul Evidence care are un miros superb si se mentine mult. De fapt toate parfumurile de la Yves Roche se mentin mult pe piele. De asemenea merita incercat si parfumul Flower Party care te face sa te simti ca si cum ai fi pe un camp plin de flori frumos mirositoare."

Raspuns mamica: "Cred ca o singura data am mirosit la o prietena acasa un parfum de la Ives Roches, ar nu am retinut numele intreg. Era unul floral spre dulce. Mi-a zis ca e super parfumul si ca persisita mult timp. Poate imi voi cumparar si eu dar dupa ce mi se termina parfumurile pe care le am deja."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.