Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce gustari mai dati copiilor la scoala ?

Raspuns mamica: "Un iaurt cu o banana sau eu am luat foietaj si branza de care vrea fiecare amestecata cu oua, dupa ce sa dezghetat foietajul, tai foaia in 4, si apoi fiecare fisie in 3 sau 4, apoi adaugi putina branza si in fiecare patratel si pui parte peste parteungi cu ou si bagi la cuptor. Sunt extraordinare."

Raspuns mamica: "Cele mai bune gustari sunt fructele si lactatele. Cel mai sanatos este un fruct obligatoriu si un iaurt cu cereale, sau un pateu cu branza sau mai bune sunt pateurile cu cascaval si sunca sau cele cu carne de curcan si cascaval. Cam atat se dau la scoala, deoarece mai este si laptele si cornul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.