Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce este icterul la nou-nascut si ce se poate face?

Raspuns mamica: "Icterul la nou-nascut este o boala cvare apare in primele trei zile dupa nastere, iar pielea copilului este galbena. Dupa trei zile de la nastere, el va disparea, insa trebuie sa stati cu copilul in spital pana ce ii va trece acest icter. Nu va speriati! Sanatate!"

Raspuns mamica: "Icterul de obicei apare dupa ce bebe s-a nascut. Nu il fac toti bebeii, sau unii au o forma usoara iar altii trebuie sa stea mai multe ore la lapa. Deci il face in spital sub supraveghere medicala. Stiu ca sta cateva ore pe zi la lampa si apoi nu sunt probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.