Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Cat de mult afecteaza fumatul, implicit tutunul, in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Foarte mult, tutunul nu are ce cauta nici in sarcina, dar nici dupa cand alaptezi. Fumatul dubleaza sansele ca si copilul sa se nasca cu malformatii grave: plamanii nu se dezvolta suficient, poti naste prematur, poate avea probleme la cap, probleme comportamentale, si inca multe altele mai grave."

Raspuns mamica: "Fumatul nu este indicat nici inainte de sarcina, nici in timpul sarcini si nici in timpul alaptarii sau dupa terminarea alaptari. Dar pentru o persoana care fumeaza de mult timp este greu si pot spune din propria experienta ca este teribil de greu sa te lasi de fumat... Eu am patru copiilasi micuti si am fumat tot timpul ... si inainte de sarcina si in timpul sarcinii si in timpul alaptari si acum, iar copii mei sunt sanatosi! EU NU AM PUTUT SA MA LAS DE FUMAT SI CHIAR AM INCERCAT!!! Doctorii spun ca nu este indicat sa fumezi in timpu sarcini si probabil ca au dreptate. Multa stima pentru mamiciile care reusesc sa se lase de fumat de dragul copilului. Eu cred ca totul depinde de ambitie!!!!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.