Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce povesti pot fi spuse copiilor de aproape 1 an?

Raspuns mamica: "Eu ii spuneam la inceput toate povestile romanesti, scufita rosie, alba ca zapada, ursul pacalit de vulpe, punguta cu doi bani, capra cu trei iezi, povestile usoare. Acum la 4 ani ii citesc povesti mai mari si mai complexe, mai noi, mica sirena, cenusareasa, povesti din folclorul international."

Raspuns mamica: "Cele mai uzuale - Alba ca Zapada, Capra cu Trei Iezi, Cei trei purcelusi, Cenusareasa, Peter Pan, Scufita Rosie ,Punguta cu doi bani, Hansel si Gretel, Fata babei si Fata mosului, Frumoasa din Padurea Adormita, Ursul pacalit de vulpe Etc. - toate sunt frumoase si nici nu are prea mare importanta ce-i spuneti, doar sa ii spuneti cu intonatie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.