Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum putem regla somnul la bebelusi?

Raspuns mamica: "E nevoie de timp sa poti regla somnul la bebelusi. De obicei isi fac ei un program de somn dar si noi putem sa il schimbam dar putin cate putin. Trebuie sa aiba 5-6 luni sa aiba un program de somn normal. Fai un obicei seara dupa baita da-i lapticul si apoi la nani, seara cand se trezeste dai ceva de baut si incearca sa nu te joci cu el (ea) si inapoi la nani, dimineata (daca se trezeste la 6-8); dupa ce se trezeste dai de mancare, de baut, jucati-va si dupa vreo 3 ore sunt obositi si trebuie sa faca nani. Bebelusi trebuie sa doarma de vreo 3-4ori pe zi, vreo 1-3 ore."

Raspuns mamica: "De obicei bebelusii au propriul lor ritm de somn. Dorm destul de mult primele luni de la nastere. Apoi incercati dumneavoastra sa ii faceti programul de somn. Sa il puneti sa doarma la aceeasi ora si la pranz si seara zilnic. Si astfel o sa se regleze cu somnul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.