Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce fel de lapte ii dati copilului dupa varsta de 1 an?

Raspuns mamica: "Noi i-am dat direct lapte de vaca, diluat in proportie de 1 la 3 cu apa fiarta si racita. Cei drept, laptele avea un procent mare de grasime. Poti folosi si lapte praf. Stiu ca cel mai indicat laptele de capra, este cel mai apropiat la compozitie cu laptele de la san."

Raspuns mamica: "Exista destule variante de lapte praf care sa-i fie benefice copilului. Noi, pentru ca locuim la tara si pentru ca avem vacuta, am folsit laptele de laea, inca de la 4 luni, deoarece laptele meu nu era suficient si destul de bogat. Nu am intampinat nici un fele de probleme, dar te sfatuiesc sa il introduci intai diluat. Exista si variantele pasteurizate din magazine, despre care am auzit ca sunt bune."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.