Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunt epuizata si foarte emotiva are cineva un sfat bun despre cum as putea sa-l fac pe copilul meu sa doarma toata noaptea?

Raspuns mamica: "Asta am patit si eu nu dormea deloc si plangea incat nu mai puteam eram epizata fizic la maxim si psihic la fel. Dar am reusit sa trec cu bine fara sa dezvolt nici o depresie cu calm, ziua mai il lasam pe sot sa mai stea cu ea, iar noaptea mai statea sotul cate 2 ore cand simteam ca nu mai pot si ma mai odihneam."

Raspuns mamica: "In primul rand ar fi foarte bine sa ceri ajutorul cuiva, sa stea cineva cu copilul fie si o ora pe noapte conteaza enorm de mult, ai mei au avut perioade cand nu dormeau deloc si daca nu ma ajuta sotul nu stiu cum as fi facut fata, de asemenea poti sa iei si niste magneziu si ceva pentru stres, ceai."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.