Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Unghiile bebelusilui se pot taia oricand cu forfecuta de unghii ?

Raspuns mamica: "Se spune din batrani ca prima data unghiutele unui bebelus trebuie sa le taie nasa de botez, care vine cu o forfecuta noua speciala pentru bebelus si pe care in continuare o vei folosi numai pentru el. Eu nu am asteptat sa vina nasa deoarece avea unghiutele mari si se zgaria pe fata, nu suporta manusele pe manute."

Raspuns mamica: "Te referi daca le poti taia si cand e treaz si cand doarme? Ca eu asta am inteles. Da, daca nu se agita le poti taia oricand vrei, daca nu vrea sa stea atunci cand doarme, eu cand le taiam, cand erau mai mici, le dadeam cate o jucarie sa le distrag atentia."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.