Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Pot fi insarcinata chiar daca testul a fost negativ?

Raspuns mamica: "Da de multe ori testele apar ca fiind negative chiar daca esti insarcinate, fie din cauza ca ai facut testul mult prea devreme sau pur si simplu nu l-ai facut cum trebuie, exact cum scrie pe cutie la instructiuni. Mergi la un control si asa vei fi sigura daca esti sau nu insarcinata."

Raspuns mamica: "Depinde daca l-ai facut corect si daca l-ai facut la doua saptamani de la intarzierea menstruatiei, daca le-ai facut in conditiile de mai sus nu esti insarcinata, daca insa nu l-ai facut la prima urina de dimineata, sau sunt teste care se fac in orice moment al zilei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.