Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Frisoanele pot fi din cauza febrei mari? Fetita mea avea frisoane.

Raspuns mamica: "Uneori din cauza febrei mari pot aparea frisoane sau cand corpul incearca sa-si stabileasca temperatura, acesta creeaza un tremur pentru a stimula cresterii temperaturii. Nu sunt determinate doar de febraci mai exista si alte cauze. Cel mai bine mergi la un doctor."

Raspuns mamica: "Da, normal. In unele cazuri de febra, organismul are propria cale de atac impotriva microbilor. Se raceste instantaneu, pentru a compensa temperatura ridica. Asta indica faptul ca lupta impotriva microbilor a inceput. Trebuie sa fii atenta sa o schimbi cand transpira, deoarece cand ajunge in starea mai rece, poate sa-si agraveze boala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.