Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

De la ce varsta recomandati sa mearga la canto sau dansuri?

Raspuns mamica: "Depinde cat de mult ii place copilului dansul, cred ca pe la 4-5 ani este recomandat, sigur va face fata cerintelor. Mi-ar fi placut si mie pentru fetita, dar cum ea e cam timida, cred ca ii este rusine sa o vada cineva ca danseaza."

Raspuns mamica: "De la varsta 5 ani poate sa mearga la dans dar depinde si de profesor. Sunt profesori care accepta si copii micuti la dansuri (chiar 3ani) ptr ca au un farmec aparte in spectacole. E bine sa iti recomande cineva un profesor sau sa mearga impreuna cu o prietena-prieten se integreaza mult mai repede. La canto nu stiu ca nu am avut tangenta cu acest domeniu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.