Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cine stie despre educatia prenatala si daca este bine s-o avem ?

Raspuns mamica: "Este foarte bine sa luam astfel de lectii deoarece putem sti mai bine si ne va fi de folos cand vom avea primul copilas.De asemenea exista si in cadrul maternitatilor astfel de cursuri din care poti invata cum sa afci fata cu bine sarcinii si ce sa ii faci bebelusului cand ajungi cu el acasa ."

Raspuns mamica: "Orice mamica ar trebui macar sa citeasca despre cum sa cresti un copil dca nu au posibilitatea sa participe la cursuri prenatale, chiar daca totul vine de la sine sunt sfaturi care pentru noi sunt foarte importante. Stiu ca in maternitate aceste cursuri sunt gratuite, insa sunt foarte multe carti sau de pe internet sfaturi date de medici, articole."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.