Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Am observat ca fetita de doar 7 luni se uita atent la ce mancam noi! Oare ii e pofta sau e doar curioasa?

Raspuns mamica: "Copii la 7 luni nu stiu prea multe despre alimente, dar sunt foarte curiosi! Privesc cu atentie tot ce e in jurul lor, inculsiv mancarea voastra ! Bebelusii nu au gustruile formate in ceea ce priveste mancarea si nu pot dori ceva despre care nu stiu nimic! Eu cred ca sunt doar curiosi."

Raspuns mamica: "Poftioasa ca si a mea! Ii puteti da si ei sa guste din ce mancati voi sau eventual ii dati sa pape mancarica de-a ei in timp ce luati si voi masa. Salivarea la copii si nu numai (si cateii o au), este datorata efectului pavlov: dorinta de a gusta ceea ce vad dezvolta si activeaza imediat glanda salivara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.