Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Daca vreau sa mi se faca cezariana electiva, este alegerea mea? Sau doctorul poate refuza?

Raspuns mamica: "Daca viata dumneavoastra sau a bebelusului nu este in pericol, nu ar trebui sa cereti cezariana. In cazul in care suferiti de o boala cronica, de inima, diabet sau aveti probleme cu vederea, trebuie sa-i spuneti doctorului dumneavoastra si probabil veti naste prin cezariana electiva. Doctorii in mod normal, nu ar trebui sa faca operatia de cezariana decat in caz de urgenta, nu la cerere, dar contra cost o vor face."

Raspuns mamica: "Cezariana este efectuata daca exista probleme cu bebelusul, daca este prea mare daca nu s-a intors sau daca ai tu probleme de sanatate. Dar exista si medici care daca vrei cezariana atunci nu au nimic impotriva, dar sunt si doctori care refuza sa faca cezariana si te lasa sa nasti normal."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.