Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

E adevarat ca, carnea de pui din comert nu e buna mai ales pentru copii aflati in crestere deoarece contine hormoni?

Raspuns mamica: "Asa am auzit si eu. Acum nu am experimentat sa stiu sigur oricum eu a fata ii dau carne de pasare de casa. Dar sunt si persoane care dau la copii din comert si nu au probleme cu ei. Eu ii dau la fata si carne de rata de casa ii place foarte mult."

Raspuns mamica: "Da, foarte adevarat ! Nu numai carnea de pui, ci si de vita sau porc ! Toate sunt indopate cu hormoni de crestere care consumate pe termen lung afecteaza sanatatea celui mic! Plus ca sunt indopate cu antibiotice care il vor face imun la pastile pe cel mic!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.