Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Dupa ce criterii cumperi copilului tau scutece ?

Raspuns mamica: "Eu, spre exemplu, le-am cumparat dupa ce am intrebat mai multe prietene ce au cumparat ele pentru copii lor si dupa ce am vazut ca cele mai multe dintre ele au cumparat pampers am luat si eu si sa stii ca am fost foarte multumita de ei. Nu am avut probleme cu iritatii la fundulet."

Raspuns mamica: "Dupa calitatea lor. Cat au fost mici le-am cumparat scutece pampers pentru ca au fost cele mai bune pentru ei, am tinut cont sa absoarba bine, sa nu irite, sa fie comode. Dupa 2 ani le-am pus si mai ieftine ca stateau si la olita si nu se mai iritau, insa per total cam tot atat cheltuiam ca le schimbam mai des cele ieftine ca nu absorb bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.