Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce carti ati citit in ultima vreme? Sunteti fani carti?:)

Raspuns mamica: "Eu am citit - '' Draga viata'' de Alice Munro ... Imi plac foarte mult cartile, dar timpul este o problema - serviciul, copilul, treburile casnice imi cam ocupa tot timpul si nu prea reusesc sa citesc ... Insa seara, inainte de culcare ma delectez cu cateva pagini ..."

Raspuns mamica: "Eu sunt fana cartilor, imi plac in mod special cele de psihologie, stiinta, biologie, religie, cresterea copilului, sanatate si romanele de dragoste. Ultima carte pe care am citit-o este un roman de dragoste si o sanatate de fier. M-am inscris la biblioteca ca sa imi pot permite sa citesc cat mai mult pentru ca nu-mi permit sa cumpar carti cate mi-as dori sa citesc :)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.