Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este normal ca dupa menstruatie pe mamica sa o doara sanii?

Raspuns mamica: "Nu stiu daca e normal dupa menstruatie, dar stiu ca e normal in timpul menstruatiei, pentru ca atunci cand ai menstruatie sau in sarcina, organismul nostru trece printr-o serie de modificari hormonale si atunci e ca si cum se schimba ceva si ai reactii."

Raspuns mamica: "Buna, draga mea, DA, este normal si pe mine ma dor sanii in timpul menstruatie si dupa menstruatie. Medicul mi-a spus ca este din cauza schimbarilor hormonale. Pe unele femei le dor inainte de mestruatie, pe unele dupa menstruatie, depinde de fiecare organism in parte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.