Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce pot sa fac dupa o episiotomie ca sa nu ma doara sutura?

Raspuns mamica: "Ai putea sa iti pui comprese, alternand cald cu rece si ai mai putea sa iti cumperi un colac din acela pentru copii, ca sa iti fie mai comfortabil atunci cand stai jos; dezinfectare in fiecare zi cu apa si betadina si poti aplica o crema de galbenele ca sa se vindece mai repede."

Raspuns mamica: "Orice taietura vrei nu vrei doare pana se vindeca, tu doar poti cere sfatul unui medic sa iti dea cateva calmante cum ar fi no-spa care este foarte bun, iti poti dezinfecta singura cusatura cu betadina cu care te sterge si in spital si ii poti cere si o crema doctorului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.