Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Daca am un copil cu intoleranta la lactate, acesta poate fi hranit cu lapte de la san sau trebuie sa primeasca lapte special?

Raspuns mamica: "In mod normal coii care sufera de intoleranta la lactoza, acum depinde cat este de mare aceasta intoleranta, ar trebui sa manance lapte special fara lactoza sau cel de soia, brocoli este bun, somonul parca poti sa ii dai mai poti sa ii dai verdeata. Fa testul de intoleranta sa vezi cat este de mare."

Raspuns mamica: "Copiii care au intoleranta la lacoza nu pot manca nici lapte matern, intoleranta o are sau nu o are ,la unii copii se manifesta ma urat la altii mai usor, al meu voma si insa atunci cand manca derivate il durea burta si avea scaune proaste, sunt copii care fac alergie... pana la soc anafilactic asa ca trebui avut mare grija. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.