Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cat timp poti lua anticonceptionale fara intrerupere ?

Raspuns mamica: "Medicul ginecolog mi-a spus ca nu exista un anume timp bine definit care sa ne spuna cat timp trebuie sa luam fara intrerupere. Eu stiam ca o data la cinci ani trebuie sa mai facem o pauza. Iar cand vrei sa ramai gravida renunti la ele cu sase luni inainte."

Raspuns mamica: "Eu stiu ca o data pe an ar trebui intrerupte timp de o luna, dupa care trebuie reluate din prima zi a menstruatiei. Daca doresti sa ramai insarcinata trebuie sa le intrerupi cu cateva luni inainte. Oricum ar trebui sa ceri sfatul medicului si citeste si prospectul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.