Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Dupa ce ati devenit mamici, mai ati reusit sa iesiti la vreun suc cu vechile prietene?

Raspuns mamica: "Sigur, de ce sa nu iesi. Normal ca nu poti in primele 3 luni, dar apoi o ora cand bebe mai creste reusesti. Bine cu ajutorullui tati ca daca spune ca ii e teama sa stea cu bebe singur ii spui sa te astepte cu caruciorul undeva in apropiere. Daca este frumos afara nu este nicio problema; oricum bebe trebuie sa stea la aer. Daca iti doresti ceva reusesti mai greu dar reusesti."

Raspuns mamica: "Poti sa iesi dar mai rar, bebele il duci la parinti vostri, eu una am luat bebele cu mine deoarece parinti nu stau in acelasi oras cu mine si nu am avut cu cine sa-mi las bebica .... Cand iesi in oras la suc tot stai cu gandul la bebe si te doare inima ca nu l-ai luat cu tine, eu iti urez succes draga mea si multa sanatate..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.