Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand vine seara cam la acceeasi ora bebelusul meu de 5 luni plange, care ar fi cauza ?

Raspuns mamica: "Depinde, sa stiti ca micutii au temeri inca din pantecele noastre. Unii bebelusi se tem de intuneric, altii de lumina becului ce ilumineaza camera in care se afla. Dupa ce mai cresc le este frica de bau-bau sau de a nu fi parasiti si unora le este frica chiar de moarte."

Raspuns mamica: "Daca plange la aceeasi ora este foarte probabil sa il doara burtica, sa planga din cauza colicilor. Noi am avut colici pana la 8 luni. Nu se strange cumva, atunci cand plange? Incearca sa ii dai niste picaturi Sab Simplex cu jumatate de ora inainte de plans sa vezi ce rezolvi!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.