Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusii hraniti cu lapte formula dorm mai mult decat cei alaptati? Ce stiti?

Raspuns mamica: "Nu mamico... este ceva dovedit ca bebelusii hraniti la san au un somn mai linistit fata de bebelusii care sunt hraniti cu lapte praf. Cand alaptezi bebele... il hranesti natural... fara indulcitori sau alte porcarii care contine laptele praf. Plus ca laptele praf provoaca gaze si balonare la bebelusi."

Raspuns mamica: "Esti mamica si ar trebui sa stii sigura ca un copil harnit la san este mult mai linistit... doarme mult ami bine fata de un copil hranit cu lapte praf. Oricata reclama se face la laptele formula... tot laptele de mama este mult mai natural si mai sigur pentru bebelusul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.