Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Fiul meu pare sa cada mai des decat restul copiilor de la cresa. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Raspuns mamica: "Asta se intampla atunci cand acasa nu l-ai lasat si pe el mai liber sa alarge sa isi formeze propriul echilibru. Asta se intampla acum, nu este obisnuit si este normal ca el sa cada cel mai mult decat toti ceilalti. Dar o sa se inzdraveneasca el pana la urma."

Raspuns mamica: "Sigurrrr. Eu zic sa ii schimbi cresa. Nu este normal ca al tau sa cada mai mult decat ceilalti copii sigur nu este urmarit sau este impins de ceilati copii iar ingrijitoarea nu ia nici o masura. Nu il mai lasa acolo si eu am avut probleme si dupa ce am schimbat locatia totul a fost ok."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.