Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Sunt racita si alaptez. Credeti ca este posibil sa se trasmita raceala si la bebel? Ce solutii as avea?

Raspuns mamica: "Poti sa alaptezi fara nicio problema, raceala nu se transmite prin lapte ... poti eventual sa porti o masca la gura. Daca ai febra peste 38 poti sa iei paracetamol, in nici un caz aspirina. De asemnea, mai poti lua oscillococcinum pentru febra iar pentru gat homeogene."

Raspuns mamica: "Raceala se poate transmite la bebe insa nu prin lapte ci prin virusul care il poate lua de la tine, deci atunci cand esti racita este chiar recomandat sa alaptezi pentru ca laptele tau contine anticorpi si protejeaza si ii ofera imunitate copilului mai ales daca a contactat deja virusul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.