Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cam cand se definitiveaza culoarea ochilor bebelusilor? Acum ii are albastri.

Raspuns mamica: "Baietelul meu de 6 ani ii avea albastri si acum abia pot spune ca ii vor ramane verzi, desi uneori au o nuanta de albastru, depinde daca e furios sau linistit; mijlociul ii are un verzi - caprui, deci eu cred ca ei inca sunt in schimbar, fetita are aproape 2 ani si deocamdata sunt tot verzi spre caprui, dar se vor face caprui cu siguranta."

Raspuns mamica: "Cred ca depinde de gena. La nastere, fetita mea avea si ea ochisorii albastri, dar pe la doi anisori s-au facut albastri verzui. Acum ii are verzi cand priveste spre o nuanta de verde, albastri cand priveste spre o nuanta de bleo, albastru. Nici acum nu stiu ce culoare vor avea ochisorii ei, cu toate ca are 7 anisori."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.