Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Mai are cineva un copil care inca nu mergea singur dupa 15 luni?

Raspuns mamica: "Dupa cum stim fiecare copil are propriul sau ritm de crestere si implicit de a merge. Daca prefera sa tea mai mult pe jos sau pe scaun, in carucior atunci nu este inca pregatit sa mearga singur. Nu trebuie sa il fortati sau sa tipati la el. Este ca si cand noi avem ameteli si simtim nevoia de a sta jos. Aveti rabdare Dar totusi mergeti si la un doctor pentru a sta mai linistiti."

Raspuns mamica: "Fiecare copil este diferit si se dezvolta diferit fata de ceilalti copii. Nu trebuie sa te ingrijorezi, inseamna ca nu este pregatit sa mearga singur. Ai rabdare si lauda-l cand face progrese. Pentru linistea ta mergi la un doctor specializat, dar nu cred ca sunt probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.