Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce cadouri sunt potrivite pentru copii de Craciun?

Raspuns mamica: "Buna, de Craciun trebuie sa ii faci un cadou deosebit, ceva ce isi doreste mult, nu lucruri obisnuite pe care le primeste toata ziua. Inainte de asta copilasul trebuie sa fie cumintel pentru ca Mos Craciun sa fie darnic cu el! Noi ne-am luat o rochie de Cenusareasa de Craciun!"

Raspuns mamica: "Pentru copii, orice joc sau jucarie sunt potrivite de Craciun. Va asocia mereu Craciunul cu bucuria primirii unui dar minunat si va fi mereu o bucurie asteptata pentru el. Un joc interesant, care sa-i capteze atentia si sa-l tina ocupat cat mai mult timp este un dar si pentru parinti. Vor avea timp mai mult pentru alte treburi din gospodarie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.