Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care pot fi jucarii perfecte pentru un bebe de 3 luni ?

Raspuns mamica: "Poti sa ii iei zornaitori usoare, pentru ca bebelusilor le place sa faca galagie, mai poti lua bare de activitatae pe care le poti lega de o parte si de alta a caruciorului, jucarii moi din plus, jucarii din cauciu moi care scot sunete, inele pentru dentitie colorate."

Raspuns mamica: "Pentru un bebelus de trei luni sunt indicate jucariile ce fac zgomot, cele viu colorate. Exista o gama variata de jucarii specifica varstei oricarui bebelus. Din materile moi, cauciucate, tot soiul de zornaitori. Dar intotdeauna verifica sa fie de buna calitate si sa corespunda normelor UE. SI SA AIBA PE ETICHETA MUSAI MSJ: NON_TOXIC."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.